آموزه های جدید از استاندارد های نوین تبلیغات، دیدما را هر لحظه متحول می کند و این در برنامه ریزی و کنترل فعالیت های تبلیغاتی نقش مهمی ایفا می کند. ما بخشی از این دانش را بصورت مقالاتی کوتاه در اختیار همگان قرار خواهیم داد.

فراگیر شدن تبلیغ، برای یک برند آرزو نیست! اگر با برنامه‌ریزی دقیق توام با خلاقیت به درک عمیقی از مخاطبان

تبلیغات شاه کلید اصلی بازاریابی، در جهت باز کردن قفل تقاضا، شناخت مخاطبان از برند، محصولات و خدمات شما است.

عکاسی صنعتی نوعی عکاسی است که برای گرفتن عکس از تجهیزات صنعتی، کارگران، فرآیندها و ماشین آلات استفاده می شود.

در این مقاله به توضیح عکاسی تبلیغاتی، انواع مختلف و مزایای آن می پردازیم.

تیزرهای موفق با بهره‌گیری از ظرفیت‌های محتوایی مانند نگرش‌های منطقی، احساسی، طنز، ترس، یا حتی غلو می‌توانند نقاط قوت و جذابیت‌های مختلفی را برای مخاطبان به ارمغان بیاورند. استفاده از رنگها، فونت‌ها و متناسب با هویت برند نیز می‌تواند اثربخشی تیزر را افزایش دهد.

مستند صنعتی می‌تواند به عنوان یک ابزار افزایش شفافیت و عملکرد شرکت باشد. این فیلم‌ها به مشتریان، همکاران و سایر ذینفعان نشان می‌دهند که شرکت چگونه فرآیندها و فعالیت‌های خود را مدیریت می‌کند. با ارائه تصاویر و اطلاعات دقیق درباره فرآیندهای تولید و کیفیت محصولات، مستند می‌تواند به افزایش اعتبار و اعتماد مشتریان و همکاران شرکت کمک کند.

تیزر تبلیغاتی آرپا با شعار برنده شو توپ شو ویژه جام جهانی

آژانس‌های تبلیغاتی از نظر اندازه متفاوت هستند و می‌توانند در رسانه‌های مختلف کار کنند و همچنین می‌توانند انواع مختلفی از مشتریان را مدیریت کنند یا بر روی آنها تمرکز کنند.

تبلیغات اسطوره‌های فرهنگی را در شکل تصاویر بی‌نقص از افراد مشهور، که “زندگی خوب” دارند تجلی می دهد و به دنبال القای آن زندگی خوب بعنوان واقعیت زندگی است. دیوید ماسی در فرهنگ مصرف کننده توضیح می‌دهد: ” اسطوره‌های فرهنگی به نوجوانان و جوانان می‌گویند که چه چیزی را انجام دهند یا بخرند.”

بارها دیده اید که در یک دوره زمانی مشخص فلان برند ناگهان نامش همه جا به چشم می خورد، از بیلبوردهای سطح اتوبانها گرفته تا رادیو  و تلوزیون حتی داخل سایتهای اثری از آن می توان یافت، بی شک این برند در حال اجرای کمپینی تبلیغاتی برای حمله ای برق آسا و نفوذ در صف مخاطبان خود است. این رویداد شبیه رگباری تند در بهار به ناگهان طوفانی به پا می کند و یکباره همان طور که بی خبر ظاهر شده به شکلی ناگهانی نیز ناپدید می شود. این حضور می تواند فاتح میدانی پر رقابت گردد یا با سوء مدیریت حاصلی جز ویرانی نداشته باشد.  همانطور که مطلع هستید، کمپین های تبلیغاتی یکی از استراتژی های بازاریابی هستند که در جهت معرفی  برند و یا فروش کالا و خدمات آن برند، پس از برنامه‌ریزی های دقیق، از طریق مجموعه‌ای از فعالیتهای چند جانبه در زمینه تبلیغات، پیام مشخصی را در دوره زمانی مشخص با بودجه ای مشخص برای تعداد بیشتری از مخاطبان منتشر می سازند. برنامه ریزی این کمپین ها شباهت بسیاری به تاکتیک های جنگی دارد و اگر با استراتژی دقیق همراه نباشد مبدل به رگباری بی هدف و پر هزینه می گردد.

در ده سال آینده انتظار این می‌رود که تعداد کاربران متاورس به یک بیلیون برسد و متاورس به یک تریلیون

همه ما این ضرب المثل قدیمی را شنیده‌ایم که “مراقب آرزوهایت باش” تبلیغات جدید Super Bowl با حضور اسکارلت جوهانسون، کالین جوست و الکسای آمازون ثابت می کند که چرا اعتماد به فناوری گاهی اوقات نتیجه معکوس می دهد.

سئو جادوی موتورهای جستجو، یا بهتر است بگوییم قدرت و ابزاری فوق العاده جادویی که در اینترنت برای کسب اعتبار

کپی رایتینگ چرخ های هر جنبه از فعالیت های بازرگانی را روغنکاری می کند و زبان عنصر کلیدی بسیاری از

امروزه داشتن اطلاعات به همراه یک برنامه منظم برای تمامی شرکتها و سازمان‌ها امری حیاتی و غیرقابل انکار به حساب

افراد ساکن در این جهان پست مدرن از برهوت واقعیت می گریزند تا به شوریدگی واقعیت و قلمرو نوظهور رسانه های اجتماعی در فضای مجازی و رسانه های جمعی در دنیای واقعی، همچنین تجربه های تکنولوژیکی پناه ببرند. به نظر بودریار در جامعه پست مدرن با ایجاد چنین وضعیتی انسانها ارتباط خود را با امر واقعی از دست می دهند و دچار از هم گسیختگی و انحلال شده اند، به همین دلیل است که اندیشه و گفتمان را دیگر نمی توان در ساختارهای پیشین یا تضمین شده و ثابت نگه داشت.

ارزیابی مصرف کنندگان از یک محصول، تناسب آن محصول با زندگی ایشان و برطرف کردن شک هایشان درباره مرغوبیت آن محصول است. حضور کاراکتر های نمادین مختص آن جامعه، مخاطبان را بصورت مستقیم یا غیر مستقیم به خرید کالای مورد نظر تشویق می کند، ما از این محصول استفاده کردیم و نتایج خوبی داشت.

این شغل در اصل یکی از زیرمجموعه های فنی بازاریابی جلوه می کند و برای تیم های ایده پردازی، خلاقیت محض. اما بهترین فرض همیشه این است که، به دور از هر ادعایی که همیشه محصور در احساسات است.

اگر تبلیغی جلب توجه نکند، مخاطب به شما گوش نخواهد داد و تا زمانی که شما از قدرت خیال خود، چیزهای زنده و جذاب خلق نکنید، توجه آنها را جلب نخواهید کرد. اما بعدها ورق برگشت و تبلیغات وارد عصری شد که در آن استراتژی پادشاه شد، زیرا آژانس های چاق و گنده ای که هیچ گاه نمی توانستند خلاق باشند، با خوشحالی اعلام کردند که خلاقیت مرده است و مفهوم جدیدی با نام جایگاه سازی مطرح کردند.